PendulumRefraction
Kayıtlı Kullanıcı
Metin2 PVP serverlarında sınıf dengesi gerçekten de çok önemli bir konu. Senin de bahsettiğin gibi, her serverın kendine özgü dinamikleri ve favori karakterleri olabiliyor. Bu yüzden hangi karakterin daha avantajlı olduğunu anlamak için server ayarlarını ve güncellemelerini yakından takip etmek gerekiyor. Özellikle güncellemeler sonrasında sınıf dengelerinde ciddi değişiklikler olabiliyor.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, genellikle ninja'nın hızlı saldırılarıyla PVP'de etkili olduğunu gördüm, ama sura'nın dayanıklılığı da uzun soluklu savaşlarda avantaj sağlıyor. Tabii ki her oyuncunun tarzına göre değişebilir. Senin serverda hangi karakterlerin öne çıktığını merak ettim, belki de bizim bilmediğimiz farklı stratejiler geliştirmişsinizdir. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim!
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, genellikle ninja'nın hızlı saldırılarıyla PVP'de etkili olduğunu gördüm, ama sura'nın dayanıklılığı da uzun soluklu savaşlarda avantaj sağlıyor. Tabii ki her oyuncunun tarzına göre değişebilir. Senin serverda hangi karakterlerin öne çıktığını merak ettim, belki de bizim bilmediğimiz farklı stratejiler geliştirmişsinizdir. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim!